Superieure (cloud) service delivery strategie

Superieure (cloud) service delivery strategie

10-04-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Nu steeds meer organisaties vertrouwen op cloud computing, moeten service providers zijn voorbereid om de uitdagingen te tackelen die inherent zijn aan grootschalige adoptie van cloud-toepassingen, en hun service performance te verbeteren. Performance kan een Cloud Service Provider (CSP) maken of breken in het hedendaagse competitieve cloud-landschap. En providers kunnen zich ook onderscheiden van hun concurrenten, mits service performance succesvol en consistent wordt geleverd.

Service delivery strategie

Als CSP’s enterprise-class cloud-diensten willen leveren dan moeten zij beschikken over een uitgebreide service delivery strategie. Een strategie die inspeelt op de behoefte aan veilige en consistente wereldwijde performance. En in het hart van deze service delivery strategie moet een globaal datacenter de dienst uitmaken.

Superieure serviceverlening dankzij een datacenter partnership

Deze whitepaper werpt een blik op de strategie achter superieure serviceverlening en legt uit waarom een mondiaal datacenter partnership essentieel is voor Cloud Service Providers en de prestaties en distributie van cloud-based diensten.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]