Cloud Service Delivery: waarom is de ‘reach’ van uw netwerk zo belangrijk?

Cloud Service Delivery: waarom is de ‘reach’ van uw netwerk zo belangrijk?

10-04-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Het maakt niet uit op wat voor een manier bedrijven de cloud gebruiken - of dit nu in de vorm van software, een platform of een infrastructuur is - service delivery blijft een essentieel onderdeel van het succes voor alle Cloud Service Providers (CSP’s). De kwaliteit van service delivery heeft directe gevolgen voor een aantal parameters: user experience, application performance, inkomsten en het werven en behouden van klanten.

Cloud Service Providers

Om de prestaties van deze parameters te verbeteren moeten geïnteresseerde gebruikers hun cloud computing-behoeften bevredigen door het kiezen van betrouwbare, flexibele, schaalbare en veilige CSP’s. Cloud Service Providers moeten op hun beurt weloverwogen keuzes maken bij het uitbouwen van hun cloud delivery infrastructuur, zodat zij hun klanten effectiever kunnen bedienen.

Cloud service delivery en het netwerk

Deze whitepaper onderzoekt de belangrijkste zakelijke én technische overwegingen voor CSP’s en hoe deze partijen hun service delivery strategie kunnen optimaliseren. Daarnaast wordt de rol van het netwerk met betrekking tot cloud service delivery besproken en ondervindt u het belang van proximity, oftewel de ‘reach’ van uw netwerk, in relatie tot het verbeteren van de user experience, application performance en inkomsten.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]