Nordic Medtest op zoek naar veilig, stabiel, flexibel, high-performance en open-source SAN-oplossing, zonder vendor lock-in

Nordic Medtest op zoek naar veilig, stabiel, flexibel, high-performance en open-source SAN-oplossing, zonder vendor lock-in

27-03-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

IT-gerelateerde storingen en problemen kunnen verwoestende gevolgen hebben voor veel bedrijven, maar organisaties in de gezondheidszorg zijn extra kwetsbaar, omdat storingen en problemen direct het welzijn van zieke en kwetsbare mensen kunnen beïnvloeden.

In een poging om de kwaliteit van IT in de gezondheidszorg te verbeteren heeft het Zweedse agentschap voor innovatie (VINNOVA), in samenwerking met de lokale overheden en regio's, een subsidie in het leven geroepen. De combinatie van de drie belangrijkste partijen die de subsidie voor het project binnen hebben gehaald staat bekend als ‘Nordic Medtest’.

Het doel achter Nordic Medtest is om een onafhankelijk en open test centrum te creëren waar organisaties in de gezondheidszorg (provinciale raden, gemeenten en particuliere exploitanten) kunnen ontwikkelen, testen en op een veilige manier nieuwe en innovatieve IT-diensten kunnen introduceren in de gezondheidszorg, in samenwerking met de leveranciers van systemen en software.

Nordic Medtest werd benaderd door een grote klant die op zoek was naar een opslagsysteem dat zou voldoen aan een complexe wensenlijst. De vragende partij had behoefte aan een veilig, stabiel, flexibel, high-performance en open-source SAN-oplossing, zonder vendor lock-in. Lees deze whitepaper en ontdek wat de bevindingen van Nordic Medtest waren en hoe ze de volgende voordelen hebben behaald:

  • Meer capaciteit, veerkracht, schaalbaarheid en betere prestaties tegen een betaalbare prijs
  • Snelle installatie en gemak van het implementaties en beheer
  • Toekomstige kosten vermijden en het risico op vendor lock-in geëlimineerd
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]