Ziekenhuis Spital Triemli implementeert robuuste storage-oplossing voor de backup van haar kritische data

Ziekenhuis Spital Triemli implementeert robuuste storage-oplossing voor de backup van haar kritische data

27-03-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Gemeentelijke ziekenhuis Spital Triemli is het tweede grootste ziekenhuis in de regio Zürich met 11 klinieken, 5 instituten en meer dan 500 bedden op diverse geïntegreerde, gespecialiseerde afdelingen.

Spital Triemli is gebouwd in 1970 en heeft een up-to-date IT-systeem en draaien talloze unieke medische applicaties voor de administratie en de behandeling van meer dan 30.000 patiënten per jaar.

Twee interne datacenters bedienen alle systemen en verwerken een gestaag groeiende hoeveelheid data. Na de keuze voor een drie-tiered storage setup voor de back-up van kritische data, ging Spital Triemli op zoek naar een betaalbare storage oplossing voor o.a. de back-up van haar tier-één opslag.

Als gemeentelijk ziekenhuis heeft Spital Triemli een zeer beperkt IT-investeringsbudget. Om de investering te maximaliseren had het ziekenhuis een storage-oplossing nodig die betaalbare opslag en volledige beveiliging van gegevens zou bieden, alsmede zou functioneren als volume voor direct herstel van een aantal van de meest kritische virtuele servers.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]