Software-Defined, Hyper-Converged VDI Solution: VMware Horizon met VIEW op EVO: RAIL met NexentaConnect

Software-Defined, Hyper-Converged VDI Solution: VMware Horizon met VIEW op EVO: RAIL met NexentaConnect

27-03-2015ENProductbrochure
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Virtual Desktop Infrastructure (VDI) biedt voordelen op het gebied van beveiliging, beheerbaarheid en productiviteit. Geschat wordt dat met VDI de helpdesk kosten kunnen worden verlaagd met maximaal 66% en IT-arbeidskosten met maar liefst 74%. Daar komt het voordeel voor security nog bij, aangezien intellectuele eigendomen gecentraliseerd worden.

Om deze voordelen te kunnen realiseren is het belangrijk dat VDI correct wordt ontworpen en geïmplementeerd. Één van de grootste architectonische (en kosten) uitdagingen was storage. Extern gedeelde data-opslagsystemen voorzien applicaties van capaciteit, prestaties en gegevensbescherming, maar beperkte automatisering en het onvermogen zich real-time aan te passen aan dynamische veranderingen kunnen problemen met VDI veroorzaken.

VMware heeft EVO:RAIL gelanceerd; een hyper-geconvergeerd platform gebouwd om in 15 minuten van nul naar virtualisatie te gaan met een interface vergelijkbaar met de nieuwste Smart TV’s. Naast de EVO: RAIL release kwam ook NexentaConnect voor VMware Virtual SAN op de markt, een full-featured file-service oplossing. De combinatie van beide oplossingen levert bijzondere voordelen op.

Het doel van hyper-geconvergeerde oplossingen is om eenvoud te bieden naast prestaties. Lees verder en leer meer over de voordelen van deze Software-Defined, Hyper-Converged VDI-oplossing.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]