Hoe speel je succesvol in op the Internet of Everything en de vervlechting van business en ICT?

Hoe speel je succesvol in op the Internet of Everything en de vervlechting van business en ICT?

27-03-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
We leven in een digitale maatschappij, waarin offline leven vrijwel ondenkbaar is. Zonder ICT zijn we nergens meer: het is doorgedrongen in bijna alles wat we doen. Al deze ontwikkelingen bieden legio mogelijkheden voor de markt. Maar klanten stellen ook steeds hogere eisen aan snelheid, kwaliteit en servicegerichtheid van organisaties. Daarnaast verandert de manier van werken van medewerkers. Zij willen flexibel zijn, altijd en overal kunnen werken, het liefst met hun eigen apparaten.

Schaalbare en flexibele IT-omgeving

De ICT in uw organisatie moet in staat zijn mee te bewegen met de ontwikkelingen die uw onderneming doormaakt. Voldoet uw ICT niet aan de verwachtingen van klanten en medewerkers? Dan staat u voor een grote uitdaging. Maar waar te beginnen? Hoe vindt u de balans tussen enerzijds de ICT-operatie en anderzijds de business-innovatie?

Veranderfases, dilemma’s en de oplossing

De weg naar een schaalbare en flexibele IT-omgeving gaat niet zonder slag of stoot. KPN onderscheidt 3 verschillende veranderfasen waarin organisaties zich gedurende die transformatie kunnen bevinden. Iedere fase brengt een aantal dilemma’s met zich mee. Deze whitepaper bespreekt die verschillende fasen, inclusief de bijbehorende dilemma’s, en bespreekt een oplossing die maximale ondersteuning biedt aan eindgebruikers en zorgt voor vereenvoudiging en standaardisatie van uw IT-operaties.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Systeembeheer | IT beheer
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]