De voordelen van nieuwe video-communicatie technieken voor patiënten én zorgaanbieders

De voordelen van nieuwe video-communicatie technieken voor patiënten én zorgaanbieders

28-04-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Telehealth of Telezorg, het gebruik van elektronische informatie- en communicatietechnologieën om klinische gezondheidszorg op afstand te ondersteunen, kan een bijdrage leveren om de zorg naar de patiënt toe te verbeteren en ook de zorgkosten te verlagen.

Hoewel de brede adoptie van telehealth in eerste instantie uitbleef vanwege hoge kosten, complexe oplossingen en beperkingen op het gebied van beveiliging, heeft de recente komst van nieuwe video-communicatie oplossingen gezorgd voor drastische veranderingen. Dankzij deze nieuwe technieken is het vanuit kostenoogpunt nu eindelijk mogelijk voor zorgaanbieders om daadwerkelijke telezorg te bieden aan haar patiënten wanneer deze, vanwege afstand of beperkte mobiliteit, geen toegang hebben tot lokale zorg. Video-enabled telezorg levert aanzienlijke voordelen op voor zowel de patiënt als de zorgaanbieder.

Deze whitepaper schetst een aantal situaties waarin een simpele, veilige en betaalbare video communicatie oplossing van toegevoegde waarde kan zijn in de zorg naar de patiënt toe en tevens een kostenbesparend effect kan hebben.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]