RES IT Store: meer dan een traditionele enterprise app store

RES IT Store: meer dan een traditionele enterprise app store

29-04-2015ENVideo
Werknemers maken steeds vaker gebruik van mobiele applicaties en verwachten binnen hun werkomgeving een gebruikerservaring die gelijk is aan hun privé-situatie. IT-afdelingen worden hierdoor geconfronteerd met nieuwe uitdagingen rondom het bieden van een productieve technische ervaring die gebruiksvriendelijk, veilig en compliant moet zijn. IT wil dat werknemers zo productief mogelijk kunnen werken, maar ze zijn vaak onderbemand en overwerkt en gebruikers zijn ontevreden.

De voordelen van IT as a Service

RES IT Store biedt werknemers een gepersonaliseerde en consistente gebruikerservaring met directe en eenvoudige toegang tot de juiste IT-diensten. Het verlaagt interacties met de servicedesk en wachttijden aanzienlijk door de IT-afdeling te leren begrijpen wat werknemers nodig hebben om productief te werken en de technologie te leveren voordat werknemers hier überhaupt om vragen. Voor werknemers is het heel eenvoudig, aangezien zij gewoon inloggen op de RES IT Store om nieuwe apps te installeren en diensten aan te vragen, zonder interventie van de IT-afdeling.

RES IT Store

De IT Store communiceert daarnaast met de HR database voor het veilig, snel en geautomatiseerd on- en offboarden van werknemers. De IT Store beperkt en beheert de toegang van gebruikers zodat deze werknemers direct en zonder problemen toegang hebben tot goedgekeurde diensten, op basis van hun behoeften en privileges. Dankzij de RES IT Store kunnen bedrijven beginnen met het leveren van IT as a Service, wat resulteert in een verhoogde productiviteit en tevredenheid van hun personeel, verbeterde beveiliging en compliance en het stroomlijnen van IT-processen.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]