Is HP’s Superdome X het bedrijfskritische x86 platform waarop we hebben zitten wachten?

Is HP’s Superdome X het bedrijfskritische x86 platform waarop we hebben zitten wachten?

29-06-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Gebruikers van high-end bedrijfskritische systemen verplaatsen hun grote applicaties steeds vaker naar een x86-infrastructuur. Echter hebben jaren van x86 ‘server sprawl’ geleid tot enorm hoge onderhoudskosten en hoge kosten voor energie en koeling in het datacenter, waardoor de grenzen van de datacenter footprint worden bereikt. Daarnaast zijn x86 servers niet in staat gebleken om de Reliability, Availability en Serviceability (RAS) en schaalbaarheid te leveren die cruciale workloads in het 3rd platform-tijdperk – mobile, social, Big Data en cloud – vereisen.

Geconvergeerde IT-systemen

Doordat veel gebruikers hun datacenters transformeren om tegemoet te komen aan de 3rd plaatsen dynamiek, is er een toenemende vraag naar ‘Unix on RISC’-achtige prestaties, RAS, schaalbaarheid en beveiliging op x86 servers. Deze ontwikkeling heeft op zijn beurt weer geleid tot verhoogde interesse in x86-based geconvergeerde systemen, waarin IT, storage en networking is geïntegreerd in een efficiënter systeem met een groter aantal aansluitingen en kernen, zodat er een betere kosten-performance ratio kan worden gerealiseerd.

HP Superdome X

Deze whitepaper kijkt naar de onlangs gelanceerde HP Integrity Superdome X, een bedrijfskritisch x86-platform dat is ontworpen om, wellicht als eerste in zijn soort, tegemoet te komen aan de eerdergenoemde gebruikersbehoeften.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Datacenter
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]