API Gateway beveiligt de communicatie met uw partners, door het beheersen van de datastroom

API Gateway beveiligt de communicatie met uw partners, door het beheersen van de datastroom

30-04-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Storebrand, een toonaangevende speler op de Scandinavische markt voor lange termijn sparen en verzekeringen, had dringend behoefte aan een veilige manier van communiceren via het internet met zijn partners. De oplossing hiervoor moest flexibel en eenvoudig in gebruik zijn en moest zorgen voor snelle time-to-market voor nieuwe integraties.

Het kiezen van de juiste oplossing

Storebrand begon haar zoektocht naar de juiste oplossing en na een grondige evaluatie van een aantal oplossingen, viel de keuze op de API Gateway van Axway vanwege de flexibiliteit en prijs van deze softwareoplossing. Na een succesvolle pilot met één van haar partners, breidde Storebrand de gateway uit om alle communicatie via het internet met haar ecosysteem van private en publieke partners te beveiligen. Vandaag de dag beheert de Axway API Gateway 27 verschillende integraties en is de organisatie van plan om de toepassing van deze gateway uit te breiden via een koppeling met sociale media.

Deze case study belicht de voordelen van de implementatie van de API Gateway bij Storebrand, waardoor zij in staat zijn om op een veiligere manier te communiceren met haar partners en de datastroom van de organisatie te beheersen. Daarnaast leert u waarom de API Gateway een essentieel onderdeel is van hun security infrastructuur.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]