Hoe kan ik APIs openstellen voor derden met behoud van veiligheid en authenticatie?

Hoe kan ik APIs openstellen voor derden met behoud van veiligheid en authenticatie?

30-04-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Om als jong bedrijf een klantenbestand op te bouwen moest energieleverancier First Utility haar eigen kosten erg laag houden en de voordelen van die besparingen doorgeven aan haar klanten. Dit “low cost-to-serve” business model is afhankelijk van sterk geautomatiseerd en efficiënte systemen en het stimuleren van self-service onder klanten.

Openstellen van APIs aan derden

Als jong bedrijf had First Utility het voordeel van een schone lei: het ging niet gebukt onder een logge infrastructuur, zoals de 6 grootste energieleveranciers dat wel ervaren. Integendeel, First Utility kon op zoek gaan naar de beste oplossingen in hun soort en het bouwen van efficiënte systemen van de grond af aan. Een belangrijke doelstelling was het op een veilige manier openstellen van APIs aan third parties.

API Gateway

First Utility had behoefte aan een betrouwbaar en veilig platform waarmee zij APIs konden openstellen voor derden, hun kosten laag konden houden en een klantbestand konden opbouwen waar self-service het speerpunt is. Leer meer over het implementatietraject van een API Gateway bij First Utility en de voordelen die zij hiermee hebben behaald.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]