Wat kost een virtuele desktop?

Wat kost een virtuele desktop?

23-07-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Virtualisatie van de desktop is veel meer dan een technologische-oplossing. Het verandert de manier waarop organisaties, van elke mogelijke omvang, hun werknemers in staat stellen te werken en vereenvoudigt tevens het desktopbeheer voor de beheerder. Met Desktop Virtualisatie kunnen IT-organisaties elke gebruiker voorzien van een werkomgeving die volledig onafhankelijk is van hun fysieke locatie.

De voordelen die Desktop Virtualisatie levert zijn algemeen bekend, maar de totale acquisitiekosten die met een Desktop Virtualisatie oplossing gemoeid zijn, moeten grondig onderzocht en begrepen worden. In deze whitepaper zijn de acquisitiekosten van Desktop Virtualisatie onderzocht, evenals de infrastructurele kostenvoordelen.

Ter illustratie bevat deze whitepaper aanbevelingen voor omgevingsontwerp, bronconfiguratie, gebruikerscategorisering en kosten op basis van toepassing- en implementatieaanbevelingen. Deze analyse dient als een concrete referentie voor berekeningen en uitkomsten die de kostenvoordelen inzichtelijker maken.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Desktop Virtualisatie
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]