HR Software as a Service: niet langer de lasten van in-house technologie

HR Software as a Service: niet langer de lasten van in-house technologie

06-05-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Flextronics is wereldwijd leider op het gebied van ontwerp, productie, distributie en aftermarket-diensten voor honderden aanbieders van fast-moving technologie en het had simpele en efficiënte systemen nodig om gelijke tred te houden met haar workforce; meer dan 200.000 werknemers en operations in meer dan 30 landen.


Gebrek aan consistentie

Maar eenvoud is niet juiste woord om de situatie te beschrijven waarin Flextronics zichzelf, na 10 jaar van acquisities en 80 verschillende HR-systemen over de hele wereld, terugvond. “De IT-omgeving was duur, gefragmenteerd, niet schaalbaar en dan is het eigenlijk onmogelijk om enige consistentie te krijgen in het managen van de workforce en de bedrijfscultuur”, aldus CEO Mike McNamara.


HR Cloud platform

Daarom begon het bedrijf een zoektocht naar één enkel systeem die in staat was om de over de wereld verspreide HR-organisatie samen te brengen en een meer samenhangende en strategische manier te bieden om het enorme personeelsbestand van het bedrijf te beheren. De sofware-as-a-service (SaaS) aanpak die door Workday werd geboden was een perfecte match voor Flextronics. Sinds de HR-systemen in de cloud bivakkeren hoeft er niet langer op grote schaal in-house technologie te worden uitgerold, met bijbehorende aanpassingen, configuraties en dure consultants.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]