Checklist voor colocation: servers en data zelf beheren of uitbesteden?

Checklist voor colocation: servers en data zelf beheren of uitbesteden?

20-05-2015NLWhitepaper

Voor zakendoen en samenwerken zijn we volledig afhankelijk geworden van technologie. Daarom is de continuïteit van uw servers cruciaal. En daarmee ook de beveiliging ervan: een calamiteit zoals een stroomstoring, inbraak of brand schuilt in een klein hoekje en heeft grote gevolgen…

Het kan veilig en vertrouwd voelen om servers in eigen beheer te houden: een gevoel van controle over de continuïteit van de business. Maar is dat terecht? Zelf de IT-omgeving beheren vraagt niet alleen om een goed doordacht beleid, maar ook om forse investeringen in hard- en software en vaak zeer gespecialiseerd personeel.

De servers in een extern datacenter onderbrengen kan voor sommige organisaties een kostenefficiënte oplossing bieden. Met colocation wordt de apparatuur professioneel beveiligd, volgens strikte normen. Tegelijk houdt uzelf de controle over uw data en onderhoud, vervanging of reparatie van de servers.

Deze informatieve whitepaper bespreekt colocation en de continuïteit van uw IT en business. U vindt een handige checklist terug die u helpt de volgende vragen te beantwoorden:

  • Is uw organisatie toe aan dataopslag buiten de deur? 
  • Zelf servers beheren of veilig uitbesteden?
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]