Automatiseer uw administratieve last en maak dagen aan management-tijd vrij

Automatiseer uw administratieve last en maak dagen aan management-tijd vrij

11-02-2016ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
IT managers spenderen per jaar wereldwijd miljoenen werkuren aan onnodige (administratieve) taken en inefficiënte processen.

ServiceNow heeft bijna 1.000 managers ondervraagd om de effectiviteit van tools en processen binnen hun werkomgeving in kaart te brengen. De onderzoeksresultaten onthulden dat bijna twee dagen per week worden gespendeerd aan administratieve taken die niet tot de kern van hun werk behoren. Deze ontwikkeling heeft in toenemende mate impact op de top- en bottom line van een organisatie, aangezien werknemers minder tijd hebben om hun werk te doen, waardoor organisaties meer mensen nodig hebben om al het werk te voltooien.

Ontdek aan de hand van dit onderzoek hoe uw organisatie het obsessieve gebruik van ongestructureerde, handmatige tools als e-mail en spreadsheets kan verlagen door het automatiseren van administratieve taken. Hierdoor kan uw managementteam zich bezig houden met strategische vraagstukken en realiseert uw organisatie tegelijkertijd een enorm concurrentievoordeel.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]