Kies de juiste managed cloud services provider om reputatieschade te voorkomen

Kies de juiste managed cloud services provider om reputatieschade te voorkomen

21-05-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Omdat beschikbaarheid en resiliency niet eerder zo belangrijk zijn geweest, en omdat cloud computing recovery point objectives (RPO’s) en recovery time objectives (RTO’s) aanzienlijk kan reduceren, is het inzetten van cloud computing vaak de eerste en beste optie voor het verbeteren van resiliency.

Cloud resilience: in-house of technologie van derden?

Maar het in-house ontwerpen, bouwen en implementeren van cloud resiliency oplossingen is een uitdagend proces. Het vereist significante uitgaven, beproefde methoden, speciale vaardigheden en tools en de tijd om cloud-oplossingen voortdurend te onderzoeken en te vernieuwen zodat u gelijke tred kan houden met evoluerende bedreigingen. Vanwege deze hordes werken organisaties liever samen met een betrouwbare third-party technologie provider als het gaat om het ontwikkelen en beheren van hun cloud resiliency oplossingen. Echter is het vinden van de juiste provider erg lastig.

Deze whitepaper beschrijft hoe cloud computing de beschikbaarheid en resiliency-oplossingen van uw organisatie kan verbeteren en hoe u de juiste provider van managed cloud services kunt selecteren.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]