Voordelen van effectief User Environment Management (UEM)

Voordelen van effectief User Environment Management (UEM)

28-05-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
User Environment Management (UEM) is voor velen nog gewoon een effectieve manier om profielbeheer te implementeren, zodat gebruikers ook buiten kantoor toch in hun vertrouwde desktopomgeving aan de slag kunnen of om gebruikers sneller te kunnen laten aanmelden. Toch is UEM veel meer. UEM zorgt er namelijk voor dat de volledige ervaring van de computergebruiker verbetert en dat IT-beheer stukken minder complex en veel voordeliger wordt.

Om goed van al die voordelen gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om een complete end-to-end UEM-oplossing te implementeren met uitgebreide beheermogelijkheden op allerlei gebieden, zoals profielen, beleidsregels, configuraties, bevoegdheden, gebruikersgegevens en prestaties. End-to-end UEM biedt een consistente ervaring, of gebruikers nu werken met fysieke pc's, terminals, een virtuele desktopinfrastructuur of Desktop-as-a-Service.

In deze whitepaper passeert alle informatie rondom efficiënt User Environment Management de revue. Uitgebreid aan bod komen onderwerpen als profielbeheer, virtualisatie, persona management en group policy’s. Ook is er aandacht voor de acht essentiële componenten van End-to-End User Environment Management en de vele voordelen die u hiermee kunt behalen.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Assetmanagement | IT beheer
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]