End of support van Windows Server 2003: is uw organisatie voorbereid op de risico’s?

End of support van Windows Server 2003: is uw organisatie voorbereid op de risico’s?

01-06-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Op 14 juli aanstaande stopt Microsoft met de support voor Windows Server 2003. Vanaf dat moment wordt dit besturingssysteem niet langer voorzien van de noodzakelijke patches en veiligheidsupdates. Dit kan belangrijke gevolgen hebben voor organisaties die Windows Server 2003 hebben draaien en nog niet zijn gemigreerd. Cybercriminelen kunnen vanaf dat moment vrijelijk gebruikmaken van zwakheden in het systeem, waardoor organisaties worden blootgesteld aan tal van risico’s.

Uit recent onderzoek van de Enterprise Strategy Group (ESG) blijkt dat maar liefst 80 procent van de middelgrote en enterprise organisaties Windows Server 2003 nog op enige wijze blijft gebruiken na de end-of-support. Wordt er in uw organisatie nog gebruikgemaakt van Windows Server 2003 en migreert u niet voor 14 juli 2015? Dan is het verstandig maatregelen te treffen om uw organisatie te beschermen.

Deze whitepaper gaat in op de risico’s van end-of-life (EOL)-platformen, zoals Windows Server 2003. Het beschrijft niet alleen de belangrijkste bedreigingen en compliance-issues, maar legt tevens uit hoe u zich het beste kunt beschermen als u ook na 14 juli gebruik blijft maken van Windows Server 2003.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]