Wilt u uw kritieke bedrijfslocaties beschermen tegen sabotage of diefstal? Probeer video management oplossingen

Wilt u uw kritieke bedrijfslocaties beschermen tegen sabotage of diefstal? Probeer video management oplossingen

05-06-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Eskom, een Zuid-Afrikaans elektriciteitsbedrijf, werd geconfronteerd met een aantal uitdagingen rondom het beveiligen van de perimeter van een kritieke infrastructuurlocatie. Het originele beveiligingssysteem was niet in staat om de locatieperimeter effectief en in zijn geheel te dekken, welke zich uitstrekte tot meer dan zeven kilometer omtrek.

Beveiligingsuitdaging

Afgelegen gebieden van deze kritieke locatie werden omringd door hoge, geëlektrificeerde hekken die veel valse alarmen doorgaven. Vanwege de lange reactietijd en omslachtige verwerking van gebeurtenissen in deze afgelegen gebieden, waren de frequente valse alarmsignalen zeer arbeids- en resource-intensief. Eskom had behoefte aan een complete, betrouwbare en volledig geïntegreerde oplossing die de tekortkomingen van het huidige systeem kon aanpakken en een beter situationeel bewustzijn binnen het gehele bedrijfsgebied kon bieden.

De oplossing

De implementatie van een nieuwe video management oplossing (VMO), geïntegreerd met zijn in-house thermische technologie, heeft voor Eskom geleid tot veel verijdelde inbraakpogingen en de uitbreiding van on-site beveiligingscamera’s stelt hen in staat om daders, die generatoren wilden saboteren, te vinden en te berechten. Onderhoud van deze systemen is zeer succesvol dankzij een uptime van 98%.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Netwerkbeheer | Fraude | Oproepsysteem
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]