3 sleutelelementen voor een uitgebreide aanpak van cyber security

3 sleutelelementen voor een uitgebreide aanpak van cyber security

17-05-2016ENWhitepaper
In 2013 en 204 zagen we grote organisaties in het nieuws voorbijkomen, maar niet op de manier zoals zij graag zouden willen. Het ging hier om gestolen klant- en creditcardgegevens van meer dan 100 miljoen mensen. Dit soort enorme aanvallen trekken natuurlijk snel de aandacht van de consument, media en politiek aangezien het hier gaat om een groot gevecht tussen hackers en dedicated opgezette security teams die de veiligheid zo goed mogelijk moeten waarborgen.

Het lot van grote en kleine organisaties

Maar hiermee is het lot van de kleinere ondernemingen toch wat onderbelicht; zij zijn minstens zo gevoelig voor gecoördineerde cyberaanvallen en kunnen vaak niet terugvallen op de mate van security zoals grote organisaties dit hebben geregeld. Maar of het nou gaat om een grote of kleine organisatie; het is tijd voor een uitgebreidere aanpak van cyber security. In deze paper lees je over 3 sleutelelementen die aan deze nieuwe aanpak ten grondslag liggen.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]