Flash Storage Buyer’s Guide: welk flash storage systeem past bij uw omgeving?

Flash Storage Buyer’s Guide: welk flash storage systeem past bij uw omgeving?

19-06-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Het moderniseren van uw datacenter infrastructuur komt niet vaak voor. Zulke strategische investeringen moeten worden gedaan om een brede set use cases te kunnen ondersteunen, aangezien deze worden afgeschreven over een langere periode.

Flash storage kan voor organisaties de weg vrijmaken om meer schaalbaarheid te bieden voor applicaties, IT operations en de algehele datacenter capaciteit. Door de adoptie van flash zijn bedrijven in staat om betere inzichten te genereren uit bedrijfsdata, hun IT operations te stroomlijnen en de levering van nieuwe en innovatieve IT-diensten te versnellen.

Om het beste flash storage systeem en –leverancier te bepalen, moet de eindgebruiker zichzelf de juiste vragen stellen, niet alleen over de leverancier maar met name over de applicatiebehoeften en de gebieden die extra performance vereisen. Aan de hand van de criteria die in deze gids worden beschreven, kunt u bepalen waar en hoe flash storage de prestatie- en kostencurve van uw datacenter infrastructuur kunt verbeteren; wat uiteindelijk resulteert in een concurrentievoordeel.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Datacenter | Flash
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]