Het bouwen en opschalen van gevirtualiseerde omgevingen in datacenters

Het bouwen en opschalen van gevirtualiseerde omgevingen in datacenters

19-06-2015ENWhitepaper
Virtualisatie is vandaag de dag het snelst groeiende component in vrijwel elk datacenter. Helaas blijft het opschalen van storage één van de grootste uitdagingen als het gaat om het verhogen van het aantal gevirtualiseerde componenten in het moderne datacenter. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een “one size fits all” methode, blijkt traditionele storage vaak de bottleneck bij het opschalen van gevirtualiseerde omgevingen.

IT heeft behoefte aan een storage oplossing die constante prestaties levert ongeacht het ontwerp van de virtualisatie-component, die per organisatie verschillend kan zijn. Met een dergelijke oplossing kunnen zij tegemoet komen aan de eisen van continu veranderende gevirtualiseerde omgevingen. Daarnaast hebben IT-beheerders behoefte aan eenvoudige en intuïtieve tools die omvangrijke zichtbaarheid en controle voor de hele storage-omgeving kunnen bieden en hen tegelijkertijd in staat stellen om storage te monitoren en te bedienen op virtual machine-niveau.

Deze whitepaper beschrijft een aantal uitdagingen waarmee bedrijven te maken krijgen wanneer zij gestandaardiseerde storage-oplossingen gebruiken in gevirtualiseerde omgevingen en licht daarnaast de beste oplossing uit voor het bouwen en opschalen van gevirtualiseerde omgevingen in een datacenter.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
Storage Virtualisatie | Datacenter
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]