Sandboxing: bestrijd hedendaagse threats met proactieve detectie- en threat analytics oplossing

Sandboxing: bestrijd hedendaagse threats met proactieve detectie- en threat analytics oplossing

17-05-2016ENFactsheet
De meest geavanceerde cybercriminelen omzeilen vandaag de dag in toenemende mate tradtionele anti-malware oplossingen en kruipen diep in bedrijfsnetwerken om daar advanced persistent threats te plaatsen. Deze zeer gerichte aanvallen ontwijken bestaande signature-based detectie door het op vele manieren maskeren van hun kwaadaardige profiel. De lijst met verbergingstechnieken is eindeloos. Sommige threats zijn zelfs al in staat om virtuele ‘sandbox’-omgevingen te omzeilen door het gebruik van VM detectie, zogeheten “tijdbommen” en andere technieken.

Het bestrijden van hedendaagse aanvallen vereist een alomvattende en geïntegreerde aanpak – meer dan anti-malware. Meer dan een virtuele sandbox. Meer dan een alleenstaand monitoringsysteem.

Deze datasheet introduceert FortiSandbox, een geavanceerde dubbellaagse sandbox die een robuuste combinatie biedt van proactieve detectie en bestrijding, bruikbare threat-inzichten en eenvoudige implementatiemogelijkheden.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]