Storage-oplossingen voor virtuele serveromgevingen

Storage-oplossingen voor virtuele serveromgevingen

15-07-2015ENWhitepaper
Toen virtuele server technologieën geleidelijk een dominantere rol in datacenters begonnen te spelen, werd het duidelijk dat veel traditionele opslagsystemen niet langer in staat waren aan de moderne wensen en eisen te voldoen.

Zowel storage als hypervisor aanbieders waren er snel bij om dit probleem op te lossen. De nieuwe virtual server modellen hadden als gevolg dat er ook een nieuwe collectie opslagproducten ontstond: hypervisor-bewuste opslag systemen. Deze systemen zijn vanaf de grond opgebouwd om opslag te bieden voor virtuele omgevingen met de nadruk op flexibiliteit en prestatie.

In deze Buyers Checklist wordt beschreven hoe deze opslagsystemen verschillen van het traditionele aanbod en geeft inzicht in diens unieke kenmerken en voordelen. Daarnaast biedt het de lezer inzicht in het evaluatieproces, de selectie, de aanschaf en de uiteindelijke inzet van dergelijke systemen.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]