Problemen met de groei en complexiteit van medische data? Veilige data archivering is de uitkomst

Problemen met de groei en complexiteit van medische data? Veilige data archivering is de uitkomst

15-07-2015ENBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Van CT- en PET scans tot MRI’s, Electrocardiogrammen, lab rapporten en lopende elektronische patiëntendossiers; zorgverleners beschikken over een enorme hoeveelheid hoogwaardige data die dient te worden beheerd. Niet alleen neemt het datavolume met de minuut toe, ook de sterk gereguleerde omgeving waaruit deze data voortkomt, wordt steeds complexer.

Iedere zorgapplicatie beschikt over zijn eigen datastructuren en leverancier specifieke procedures voor het beschermen en het opnieuw opbouwen van data en systemen. Maar al deze applicaties hebben één ding gemeen: ze hebben een veilig archiveringssysteem nodig waar hoogwaardige data veilig kan worden opgeslagen en daarnaast gereguleerd, beschermd en beschikbaar kan worden gehouden voor directe toegang.

Deze whitepaper beschrijft een dataopslagsysteem dat speciaal is ontworpen voor het beschermen van vitale en onvervangbare zorggegevens. Dit systeem combineert de integriteit en privacy van een veilig archief met high-speed online disktechnologie – dit allemaal terwijl er wordt voldoen aan strenge wettelijke voorschriften die kenmerkend zijn voor zorgomgevingen.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]