Medical image archiving: tape of disk?

Medical image archiving: tape of disk?

15-07-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Innovaties rondom medische beeldvorming zorgen ervoor dat de rol die archivering speelt in de behandeling van patiënten steeds belangrijker wordt. Hierdoor wordt de druk op IT-beslissers steeds hoger als het gaat om het maken van een goede investeringsbeslissing. Ondanks het zeer gevarieerde aantal beschikbare oplossingen in de markt, worden veel aankoopbeslissingen nog steeds sterk beïnvloed door de aanschaffingswaarde.

IT professionals die voor een tape-oplossing hebben gekozen als archief voor medische afbeeldingen, halen vaak initiële kosten aan als de belangrijkste reden voor hun keuze. Tape is simpelweg “goedkoper” dan diskopslag. Deze aankoopbeslissingen komen uiteindelijk neer op een afweging tussen prestaties en beveiligingsattributen van disk-based archivering enerzijds en de “zogenaamde” kostenvoordelen van tape archivering.

Deze whitepaper biedt een uitgebreide voordeel- en kostenvergelijking om zorginstellingen te helpen bij het bepalen van de ROI van hun investeringen in archiveringsoplossingen.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]