Een IT roadmap voor schaalbare self-service reporting

Een IT roadmap voor schaalbare self-service reporting

17-07-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
In een tijdperk waar data koning is, lijkt de verschuiving naar self-service analytics beangstigend en buiten de controle van IT-beslissers te vallen. Maar dat hoeft niet het geval te zijn.

Een nieuw implementatiemodel, verankerd door een partnership tussen IT-managers en zakelijke gebruikers, vraagt IT om de regie te nemen over een centrum van operations, beveiliging en governance, data acquisitie, beheer en provisioning.

De beste analytische inzichten komen uit user-generated dashboards die draaien op door IT beheerde infrastructuur. Dankzij deze fundamenteel andere werkmethode komt de benodigde informatie direct in handen van de zakelijke gebruikers die weten welke vragen zij moeten stellen, hoe zij deze resultaten moeten interpreteren en zelfs welke vervolgvragen moeten worden onderzocht.

Deze whitepaper biedt een diepgaande roadmap richting schaalbare self-service reporting in uw organisatie, waarmee u als IT-manager de regie (her)pakt over analytics-infrastructuur en ervoor zorgt dat informatie sneller bij de juiste personen terecht komt.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]