Outsourcen van uw IT-infrastructuur: welke service provider is de juiste partner voor uw organisatie?

Outsourcen van uw IT-infrastructuur: welke service provider is de juiste partner voor uw organisatie?

22-07-2015ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
De zakelijke focus van veel bedrijven verschuift steeds vaker van kostenreductie naar omzetgroei en het verbeteren van de customer experience. Het outsourcen van infrastructuur speelt een belangrijke rol in het bieden van het juiste niveau van efficiëntie, flexibiliteit, kwaliteit en innovatie om deze doelstellingen te behalen en te voldoen aan de verwachtingen die de klant heeft omtrent customer experience.

Service providers van infrastructuur outsourcing reageren op deze ontwikkeling door het uitbreiden van hun dienstenportfolio met consulting, transformatie en cloud (management).

Forrester heeft de 13 beste service providers van infrastructuur outsourcing geïdentificeerd, geanalyseerd en beoordeeld op 61 verschillende criteria. Dit rapport beschrijft in hoeverre iedere leverancier voldoet aan deze criteria en hoe de leveranciers zich verhouden ten opzichte van elkaar. Infrastructure en operations (I&O) professionals worden hiermee geholpen bij het selecteren van de juiste partner voor het outsourcen van hun IT infrastructuur.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]