Hybrid cloud: van handmatig IT-beheer naar automatische beheerprocessen

Hybrid cloud: van handmatig IT-beheer naar automatische beheerprocessen

24-07-2015ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
De tijd en het budget dat IT-managers besteden aan infrastructuur-onderhoud blijft toenemen. Vaak gaat het oplossen van meer acute IT-problemen en -behoeften ten koste van uitgaven die oorspronkelijk waren bedoeld voor lange-termijn oplossingen.

Bedrijven kunnen het zich tegenwoordig niet veroorloven om op deze manier te blijven werken. Het automatiseren van enkele processen maakt het beheren van infrastructuur eenvoudiger, waardoor IT-managers een meer proactieve aanpak kunnen hanteren om tegemoet te komen aan behoeften vanuit de organisatie. Het effectief managen van een hybride cloud-oplossing helpt u als IT-manager waarde toe te voegen aan én voor het bedrijf.

Dit e-book onthult de details van hoe een hybrid cloud-oplossing IT-beheer dusdanig kan transformeren dat u de IT-leider kan worden die uw bedrijf nodig heeft. Traditionele en hybride vereisten worden met elkaar vergeleken met betrekking tot 3 belangrijke gebieden: hoe u de regie houdt over uw IT-systemen, u de tools beheert die u nodig heeft en wat uw management kansen zullen zijn.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Hybrid Cloud | Cloud Computing
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]