Is uw IT-infrastructuur een beperkende factor? Maak de juiste investeringsbeslissing

Is uw IT-infrastructuur een beperkende factor? Maak de juiste investeringsbeslissing

28-07-2015ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Hoewel het digitale universum per jaar met 40% toeneemt, geeft minder dan 10% van alle bedrijven aan dat zij volledig zijn voorbereid op opkomende digitale trends als cloud, mobile, social, big data en analytics. Dit lage percentage is te wijten aan het feit dat veel bedrijven niet beschikken over de juiste infrastructuur. Echter realiseren een hoop business managers zich dit niet.

Als cloud expert is het uw taak om de zakelijke leiders in uw organisatie in te laten zien hoe investeringen in belangrijke infrastructuur ervoor kunnen zorgen dat uw organisatie beter in staat is om grote zakelijke issues aan te pakken.

Dit e-book helpt u de losse puntjes aan elkaar te knoppen als het gaat om de grootste zakelijke kansen en de specifieke infrastructuurtechnologie die nodig is om die kansen te grijpen. U vindt de feiten die u nodig hebt om te kunnen bepalen waar sommige componenten tekortkomen en hoe de juiste investeringen in infrastructuur leiden tot betere bedrijfsresultaten en u tegelijkertijd uw rol als strategische consultant binnen uw organisatie versterkt.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]