De voordelen van Hybrid Cloud voor finance, marketing, operations en HR

De voordelen van Hybrid Cloud voor finance, marketing, operations en HR

20-07-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om IT als een bijzaak te beschouwen. Een digitale, mobiele wereld die altijd verbonden is, leidt ertoe dat uw IT-infrastructuur een belangrijke rol speelt in het bereiken van uw klanten.

Wanneer u als IT-manager uw expertise over cloud computing wilt overbrengen, dan moet u het vermogen ontwikkelen om op de juiste manier te kunnen communiceren met andere business units. U moet in staat om met hen te praten over hun doelstellingen en tegelijkertijd uw IT-team op technisch gebied aan te sturen. Alleen op die manier wordt u een belangrijke pion bij het nemen van strategische beslissingen.

Deze verschuiving verandert uw rol van reactieve IT-manager naar een technisch adviseur die serieus wordt genomen, waarbij de focus ligt op de lange termijn en het succes van uw bedrijf. In deze rol helpt u organisatorische silo’s af te breken en een manier van werken te creëren waarbij samenwerking centraal staat.

Deze gids helpt IT-managers bij het, op de juiste manier, overbrengen van de voordelen van Hybrid Cloud voor de 4 belangrijkste business units in uw organisatie: finance, marketing, operations en HR. Ongeacht de situatie waarin u zich begeeft, krijgt u een dieper inzicht in de uitdagingen waarmee deze business units op dit moment kampen en op welke manier Hybrid Cloud deze uitdagingen kan overwinnen.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]