Multi-tenancy in mobiele netwerken dankzij virtual-based application delivery controllers

Multi-tenancy in mobiele netwerken dankzij virtual-based application delivery controllers

31-07-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Virtualisatie heeft een grote impact op het ontwerp van mobiele netwerken en datacenters van telco’s. Door applicaties en workloads los te koppelen van de infrastructuur waarop zij draaien, stelt virtualisatie operators in staat om hun netwerken te vereenvoudigen. Zij kunnen hiermee namelijk hun apparatuur consolideren, multi-tenancy ondersteunen en betere prestaties leveren aan alle klanten, waaronder abonnees en mobile virtual network operators (MVNO).

Het resultaat, vanuit een technisch perspectief, is de mogelijkheid om aan de capaciteitseisen van alle tenants te voldoen, terwijl u tegelijkertijd de noodzaak van speciale hardware minimaliseert. Vanuit een zakelijk perspectief is de impact een ongekende mogelijkheid om uw IT-infrastructuur te consolideren en de total cost of ownership te verlagen.

Deze whitepaper laat zien hoe u met de juiste set van application delivery controllers multi-tenancy kunt realiseren en beschrijft daarnaast een aantal implementatiescenario’s voor gevirtualiseerde multi-tenant netwerken.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Netwerk virtualisatie
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]