Een blauwdruk voor gecentraliseerd lifecycle management van SSL certificaten

Een blauwdruk voor gecentraliseerd lifecycle management van SSL certificaten

05-08-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Het beheren van digitale certificaten is vaak een dynamische en gecompliceerde onderneming. Het nagaan van verlopen certificaten, compliance onder leveranciers en formaten van sleutels is moeilijk te managen, zelfs voor organisaties die slechts een klein aantal certificaten in gebruik hebben. Kunt u zich voorstellen wat dit betekent voor grote organisaties die beschikken over honderden certificaten die worden ingezet over verschillende netwerken, systemen en applicaties?

Het consolideren van al uw SSL-certificaten in één lifecycle management platform is geen eenvoudig proces. Desalniettemin is het een proces dat kan worden beheerd, zonder onderbrekingen, via een systematisch transitieplan. Het is van cruciaal belang om uw organisatie voor te bereiden op veranderingen.

Deze whitepaper biedt een blauwdruk voor het migreren van SSL-certificaten en aanverwante diensten. Deze blauwdruk is gebaseerd op ervaringen die vele klanten reeds hebben geholpen met het centraliseren van hun SSL certificaatbeheer.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Digitale Certificaten | Encryptie
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]