Mobile Computing: van "leuk om te hebben" naar bedrijfskritisch

Mobile Computing: van "leuk om te hebben" naar bedrijfskritisch

12-08-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Mobiele technologie is één van de belangrijkste krachten die de informatie-industrie vandaag de dag beïnvloeden. En terwijl mobile computing het bedrijfsleven in de afgelopen jaren heeft veranderd , is het nu de beurt aan het bedrijfsleven om mobiel computergebruik te beïnvloeden. Maar als het gaat om echte mobiliteit, zijn er minstens net zo veel uitdagingen als kansen:

  • Van het reageren op de verwachtingen van gebruikers over de manier waarop ze interactie kunnen aangaan met organisaties tot het snel en efficiënt leveren van hoogwaardige mobiele applicaties.
  • Van het omgaan met grote pieken in netwerkverkeer, veroorzaakt door een nieuwe productaankondiging, tot het beheren van een alsmaar groeiend scala aan verschillende mobiele apparaten.
  • Van het beveiligen van opgeslagen data en data ‘in beweging’ tot het overbruggen van de verschillen tussen server-based en mobile-based applicaties.

 

Deze whitepaper onderzoekt de veranderingen en de groei op het gebied van mobile computing en toont aan hoe organisaties mobile computing inzetten om zakelijke doelen (sneller) te bereiken. Ook bespreekt het een noodzakelijk fundament om enterprise mobility te ondersteunen; nu en in de toekomst.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]