De (security) valkuilen en het potentieel van Schaduw IT

De (security) valkuilen en het potentieel van Schaduw IT

24-08-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
IT en business managers worstelen vandaag de dag met het alsmaar toenemende gebruik van persoonlijke devices en ongeautoriseerde apps binnen de kantoormuren, ook wel bekend als “Schaduw IT”.

Deze opkomende trend is een natuurlijke reactie op werknemers die nieuwe manieren proberen te vinden om met hetzelfde gemak en vrijheid (samen) te werken als hoe zij dit in hun dagelijkse leven doen. Hoewel de opkomst van Schaduw IT tal van beveiligingsrisico’s met zich meebrengt, biedt het ook mooie kansen voor bedrijven om het gebruik van hun traditionele tools en processen te heroverwegen en productiviteit en innovatie te stimuleren terwijl risico’s worden vermeden.

Google gelooft dat bedrijven niet hoeven te kiezen tussen flexibiliteit en veiligheid. Deze whitepaper onderzoekt de rol van IT in dit nieuwe landschap en geeft inzicht in het gebruik van Google Apps for Work door zowel IT- als business gebruikers, waardoor werknemers worden uitrusten met de tools die zij kennen en liefhebben en tegelijkertijd robuuste beveiliging wordt geboden voor gevoelige bedrijfsdata.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]