IBM Thinkathon: hoe opereren bedrijven in 2025 en daarna?

IBM Thinkathon: hoe opereren bedrijven in 2025 en daarna?

24-08-2015ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
De traditionele werkplek zoals wij die kennen, zal niet meer voorkomen in de komende jaren. Deze verandering zal alleen maar verder worden doorgevoerd dankzij de explosie aan nieuwe technologie, de massale adoptie van sociale kanalen, mobile en connectiviteit die alom vertegenwoordigd zijn en de toename van het aantal apparaten waarop wordt gewerkt.

In 2025 zal 2/3 van de beroepsbevolking bestaan uit ‘millennials’, waardoor deze ontwikkeling nog verder wordt uitgerold. Echter gaat het zijn van een millennial niet alleen maar om het jaar waarin je bent geboren. Het gaat om de mindset. Een millennial denkt en werkt anders dan mensen uit generaties voor hem of haar. De mindset van een millennial is agile, digitaal geletterd en gericht op het gebruik van de meest recente sociale technologieën om te kunnen inspringen op nieuwe en innovatieve trends.

Dus hoe zien toekomstige werkwijzen eruit? Hoe zullen bedrijven zich positioneren om beter te kunnen samenwerken en snel genoeg te kunnen innoveren om de concurrentie te slim af te zijn? Om deze discussies, rondom een nieuwe manier van werken, te bevorderen en te faciliteren heeft IBM zijn eerste Thinkathon georganiseerd. Hier hebben 30 belangrijke leidinggevenden binnen IBM 5 belangrijke thema’s rondom toekomstige werkwijzen verkend en besproken. De uitkomsten vindt u hier.
Registratie vereist
Relevante artikelen
BPM | Big Data | Collaboration | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]