Het creëren van een innovatiecultuur: 8 ideeën die worden toegepast door Google

Het creëren van een innovatiecultuur: 8 ideeën die worden toegepast door Google

28-08-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Enkele van de meest gestelde vragen die Google krijgt van CEO’s en bestuurders van andere bedrijven zijn: hoe innoveert Google? Kan innovatie worden gepland? En kan het worden aangeleerd?

Google is ervan overtuigd dat de bedrijfscultuur en innovatie niet kunnen worden gescheiden. “Je moet die cultuur hebben, “ zegt Google voorzitter Eric Schmidt, “en je moet die cultuur op de juiste manier inrichten.” Zij geloven ook dat ieder bedrijf in de wereld absoluut moet innoveren om te kunnen concurreren.

Kortom, hoe kunt u een innovatiecultuur creëren? Google beschikt niet over een geheime formule, hoewel zij in de afgelopen jaren hun best hebben gedaan om er één te ontwikkelen. Maar zij hebben hun gedachtegang wel gedistilleerd in een set van basisprincipes – ideeën die volgens hen voor vrijwel iedere organisatie, ongeacht omvang of sector, kunnen worden aangepast en toegepast.

In deze whitepaper deelt Google deze 8 principes van innovatie en laat zien hoe ze deze principes hebben toegepast binnen hun eigen organisatie.
Registratie vereist
Relevante artikelen
BPM | Collaboration | Google | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]