Samenwerking en innovatie zorgen voor fundamentele veranderingen in werkplekken en bedrijven

Samenwerking en innovatie zorgen voor fundamentele veranderingen in werkplekken en bedrijven

28-08-2015ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Moderne werknemers, met name ‘digital natives’, houden van zakelijke tools die het delen van informatie en het samenwerken met collega’s en klanten net zo gemakkelijk maken als consumenten apps. Maar het hogere management en IT-afdelingen kunnen een vertragende factor zijn als het gaat om het gebruik van tools die werknemers nodig hebben. Het gevolg hiervan is een ‘gap’ tussen de innovatie en collaboration die een bedrijf wil bewerkstelligen en hetgeen werknemers kunnen leveren.

Om de voortgang te kunnen meten die bedrijven boeken bij het verkleinen van dit gat, hebben Google en Raconteur 250 senior werknemers en C-level bestuurders gevraagd om de innovatiecultuur van hun organisatie te categoriseren in één van de volgende vier typen: Pioniers, Gelovigen, Agnosten (oftewel organisaties die niet geloven in dergelijke initiatieven) en Traditionelen.

Dit rapport presenteert de belangrijkste bevindingen van het onderzoek naar de mate van innovatie en collaboration binnen 250 bedrijven en licht enkele succesverhalen op het gebied van samenwerking uit. Deze praktijkvoorbeelden illustreren hoe commitment tot collaboration de innovatie binnen bedrijven kan bevorderen en organisaties fundamenteel kunnen veranderen.
Registratie vereist
Relevante artikelen
BPM | Collaboration | Google | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]