Hoe krijg je een lagere TCO in een groeiende virtuele wereld?

Hoe krijg je een lagere TCO in een groeiende virtuele wereld?

06-01-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Snel groeiende gevirtualiseerde omgevingen vormen een enorme uitdaging voor IT. Of het nu gaat om missie-kritieke applicaties met veeleisende SLA’s of de uitrol van een private cloud omgeving voor grote developer– en test omgevingen; het leveren van een virtuele omgeving op basis van traditionele opslagmethodes kan funest zijn voor een virtualisatieproject.

Een mogelijke oplossing hierin zou Flash technologie kunnen zijn. Deze opslagmethode kan goed omgaan met grotere workloads, maar heeft als keerzijde dat het relatief duur is. Men zou er daarom ook voor kunnen kiezen om Flash op specifieke gebieden binnen de organisatie infrastructuur in te zetten, waarmee de keerzijde geboren is dat niet iedereen hier gebruik van kan maken en het niet veel bijdraagt aan de overall productiviteit.

Welke keuze zouden organisaties moeten maken om de optimale virtuele omgeving voor haar business te creëren en daarnaast de TCO te verlagen? Dit rapport belicht uitvoerig hoe zes organisaties met deze uitdaging zijn omgegaan.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]