Hoe visualisatie de oplossing voor uw datacenter kan zijn

Hoe visualisatie de oplossing voor uw datacenter kan zijn

28-08-2015ENWhitepaper

Virtualisatie wordt binnen IT over het algemeen beschouwd als een van de beste manieren om legacy workloads te ondersteunen. Door meerdere workloads te consolideren en te virtualiseren, kan IT het aantal in te zetten middelen terugschroeven. Dit brengt echter vele uitdagingen met zich mee.

Naast performance issues en management complexiteit maakt het virtualiseren van meerdere workloads het moeilijker voor admins om bottlenecks te signaleren. Daarnaast is het ook lastig om de impact van de nieuwe workloads en de eventuele problemen die hieruit voortvloeien, in te schatten. Er zijn echter oplossingen die dit uitstekend in kaart kunnen brengen.

Deze whitepaper belicht de uitdagingen in IT als het gaat om performance issues bij virtualisatie en consolidatie. Daarnaast biedt het de oplossing waarmee IT de performance van de gehele datacenter structuur duidelijk kan visualiseren.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]