Het Storage dilemma opgelost: nooit meer compromissen sluiten

Het Storage dilemma opgelost: nooit meer compromissen sluiten

06-10-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Organisaties en bedrijven die hun data (willen) bewaren op traditionele opslagsystemen, komen uiteindelijk altijd voor een voor velen herkenbaar dilemma te staan: kiezen we voor snelle (maar duurdere) opslagsystemen waarbij de data meteen beschikbaar is of kiezen we voor goedkopere oplossingen, met de nodige beperkingen in snelheid en flexibiliteit?

Dat herkenbare dilemma is het logische gevolg van het gegeven dat traditionele opslagsystemen simpelweg niet ontworpen zijn om moderne behoeften in te vullen. Die systemen halen de gevraagde niveaus qua prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit gewoon niet. En dat zijn cruciale voorwaarden aan het worden in deze data-driven world. Moderne data-driven organisaties vragen eigenlijk een geheel nieuwe benadering van gegevensopslag.

Download deze whitepaper en ontdek een oplossing waarbij u geen compromissen hoeft te sluiten tussen prestaties, capaciteit, eenvoudig beheer en/of prijs. Deze oplossing combineert flashgeheugen met goedkope schijven met hoge capaciteit en voldoet aan de eisen van moderne, data-driven bedrijven. Daar komt bij dat de primaire en back-up storage in één behuizing gecombineerd wordt, waardoor kosten gedrukt worden, er ruimte vrijkomt in het datacenter en de complexiteit wordt enorm verminderd.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]