Document Management bij Waterschap Roer en Overmaas: van zoeken naar vinden

Document Management bij Waterschap Roer en Overmaas: van zoeken naar vinden

21-09-2015NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Waterschap Roer en Overmaas zorgt in Midden- en Zuid-Limburg voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Met kennis van water en gevoel voor de omgeving werken ongeveer 140 medewerkers in verschillende vakdisciplines. Er gaan, zoals bij elke organisatie, nogal wat documenten om binnen het waterschap. Maar medewerkers geven documenten een eigen naam, met het gevolg dat op den duur niemand ze meer kan terugvinden en kostbare tijd verloren gaat naar het zoeken van de juiste documenten. Dat moest anders.

 

Van zoeken naar vinden

Om die reden heeft Waterschap Roer en Overmaas het project ‘Van zoeken naar vinden’ in het leven geroepen. Van belang is dat bij het creëren van documenten een standaard gehanteerd kan worden en dat alle gebruikers snel en gemakkelijk met de juiste sjablonen en documenten kunnen werken, zonder eindeloos te hoeven zoeken.Samenwerken


Van belang was dat de nieuwe documentengenerator naadloos samen moest kunnen werken met het document managementsysteem dat al in gebruikt was en de DSP I-Controler van Split~Vision. Uiteindelijk moesten de drie softwareprogramma’s nauw met elkaar samenwerken en was noodzakelijke procesoptimalisatie ook afhankelijk van die samenwerking.

Lees voor welke documentgenerator het Waterschap uiteindelijk gekozen heeft en waarom. Lees ook over de implementatie van de gekozen oplossing en behaalde voordelen.

Registratie vereist
Relevante artikelen
BPM | Documentmanagement | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]