De sleutel tot 100:1 data efficiency in uw datacenter? Los het IO probleem op!

De sleutel tot 100:1 data efficiency in uw datacenter? Los het IO probleem op!

16-10-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
In het moderne datacenter is de primaire zorg IOPS, niet HDD-capaciteit, en IOPS zijn één van de duurste resources in het datacenter aan het worden.

In een gemiddeld datacenter worden veel verschillende soorten producten ingezet om de kritische capaciteit en mogelijkheden voor enterprise applicaties te kunnen leveren. Een specifiek voorbeeld van de inzet van verschillende producten en technologieën is rondom data efficiency (deduplicatie, compressie en optimalisatie). Er worden vaak veel verschillende producten ingezet om de gewenste efficiency te bereiken. De sleutel tot 100:1 data efficiency is het oplossen van het IO probleem...

Lees in deze whitepaper over een oplossing die precies dat doet. Door het verminderen van IOPS en het elimineren van duplicate schrijfacties voordat ze ooit de schijf op gaan, wordt bespaard op capaciteit en worden prestaties verbeterd.

Deze revolutionaire technologie maakt tevens wereldwijd beheer van alle VM's, alle data en de onderliggende infrastructuur mogelijk, waardoor deze oplossing tot de meest efficiënte behoort voor elk modern en flexibel datacenter.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]