Predictive maintenance: efficiënt onderhoud en kostenbesparing

Predictive maintenance: efficiënt onderhoud en kostenbesparing

01-11-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Bedrijven die zich vandaag de dag bezig houden met onderhoud aan technische installaties hebben te maken met hoge eisen van klanten. Zij streven immers naar zo min mogelijk onderhoudskosten, maar ze willen tegelijkertijd wel dat hun installaties 100% betrouwbaar zijn.

Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van big data en advanced analytics in combinatie met cloudtechnologieën kunnen grote hoeveelheden data vanuit verschillende bronnen worden ontsloten. Dit biedt grote kansen om slimmer en beter onderhoud te plegen. Met behulp van predictive maintenance wordt het mogelijk om op afstand met behulp van cloud en analytics te voorspellen wanneer een machine of installatie een storing geeft.

Dit whitepaper biedt operational managers, technische experts van onderhoudsbedrijven en bedrijven die in grote mate afhankelijk zijn van technische installaties voor hun bedrijfsvoering inzichten en praktische handvatten over hoe zij predictive maintenance op een efficiënte en slimme manier kunnen inzetten zodat onnodige hoge kosten en downtime verleden tijd zijn.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]