Meer business met Big Data genereren: hoe doe je dat in de praktijk?

Meer business met Big Data genereren: hoe doe je dat in de praktijk?

20-01-2016NLBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Big Data maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in nieuwe en opkomende vormen van data en content, om uw bedrijf wendbaarder te maken en om vragen die tot voor kort onbeantwoord bleven te beantwoorden. Big Data is een nieuwe manier van omgaan met extreme hoeveelheden data en informatie.

AnchorMen en proserve geloven in de kracht van Big Data, delen een zelfde visie en zijn beiden specialisten op hun eigen gebied. Om adequaat in te kunnen spelen op vragen uit de markt zijn Anchorman en proserve een samenwerking aangegaan om klanten te helpen bij hun Big Data uitdagingen: Big Data as a Service aanbieden.

Zowel Anchorman als proserve realiseerden zich dat er veel geschreven en geroepen wordt over ‘het nut Big Data’, maar dat zij specifiek de waarde van Big Data in de praktijk wilde aantonen. Ze gingen op zoek naar de business case en die hebben ze gevonden.

Download deze whitepaper en ontdek hoe Anchorman en proserve eerst de eigen dienstverlening en bedrijfsvoering hebben geoptimaliseerd en hoe ze nu die lessen ook voor u naar de praktijk kunnen vertalen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]