Werken in de cloud: in 4 stappen verhoogt u de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie

Werken in de cloud: in 4 stappen verhoogt u de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie

30-12-2015NLWhitepaper

Onderweg, op de zaak, in een andere vestiging of zelfs buiten, in weer en wind: de ‘werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Of zou dat moeten zijn. Hoe mobieler het bedrijfsleven en de medewerkers, hoe hoger de eisen die aan de ICT-voorzieningen worden gesteld. Met een werkplekomgeving uit de cloud ontstaat een manier om aan die hogere eisen en verwachtingen te voldoen.

In deze whitepaper schetsen we de ontwikkelingen die flexibilisering van de werkplekomgeving in de hand werken. Zowel ICT- als HR-managers en -medewerkers – liefst in nauwe samenwerking – kunnen zich laten inspireren door de aanpak van KPN om de cloud transitie via de werkplekomgeving te realiseren. Het doel van deze aanpak is productievere medewerkers, die ongehinderd hun (tijd- en plaats-onafhankelijke) bijdrage kunnen leveren aan een flexibel opererende organisatie. En dus optimaal productief kunnen zijn.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
SaaS | Werkplekbeheer | Cloud Computing
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]