Skype for Business in de cloud of niet in de cloud? That is the question

Skype for Business in de cloud of niet in de cloud? That is the question

07-01-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Recente aankondigingen van Microsoft omtrent enterprise voice voor Skype for Business in de cloud, hebben geleid tot flinke golven in de markt. PBX en PSTN telefonie in de cloud zal een aanzienlijke impact hebben op het ecosysteem.

Toch zal een gelijke verdeling tussen on-premise Skype for Business Servers en het online aanbod nog jaren op zich laten wachten. Veel bedrijven hebben daardoor moeite om nu al de keuze te maken voor een volledige transitie naar de cloud. Microsoft begreep deze zorgen en implementeerde een strategie voor een tussenoplossing die kan voorzien in deze marktrealiteit.

Deze whitepaper bespreekt vier implementatieopties van Microsoft en legt uit waarom een mix van on-premise functionaliteiten met clouddiensten een wijs besluit is als het gaat om de implementatie van Skype for Business. Een dergelijke hybride oplossing bevat het beste van beide werelden en biedt de voordelen van Unified Communications dankzij een veilige en soepele migratie van voice naar de cloud, wanneer deze optie volledig beschikbaar is.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]