The sky’s the limit: De cloud – wat is het, en waarom is het de toekomst?

The sky’s the limit: De cloud – wat is het, en waarom is het de toekomst?

02-02-2016NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt u om zo veel mogelijk van uw energie te richten op het leveren van maximale klantwaarde. Het helpt u om écht de controle over uw processen te krijgen.

Grote investeringen in softwarelicenties. Enorme kosten voor servers en andere hardware. Interne of ingehuurde expertise om uitbreiding, updates en onvoorziene uitdagingen te managen. Allemaal belangrijke uitgaves waardoor er minder tijd en energie is voor het primaire doel. Namelijk, de klant precies geven wat hij wil. Uitgaves die er misschien zelfs toe leiden dat een bedrijf genoegen moet nemen met een gestandaardiseerde oplossing. Eentje die goedkoop is, maar in de realiteit heel slecht past bij de vereisten van het bedrijf.

Deze uitdagingen zorgen ervoor dat de cloud de toekomst is als het gaat om business software. Met de cloud worden IT-verantwoordelijkheden buiten het bedrijf geplaatst bij een service provider. En dat zorgt voor die eenvoud waar bedrijven zo naar op zoek zijn. Deze whitepaper bekijkt tot in detail waarom dit het geval is. Niet alleen als het gaat om het leveren van die eenvoud. Maar ook als het gaat om de vrijheid en daadkracht die ontstaan wanneer medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de bedrijfsinformatie.

Registratie vereist
Relevante artikelen
SaaS | PaaS | IaaS | Cloud Computing
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]