Het stroomlijnen van de netwerkarchitectuur en –beveiliging in een Shared Service Center

Het stroomlijnen van de netwerkarchitectuur en –beveiliging in een Shared Service Center

24-02-2016ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Gemeenten treden steeds vaker op als IT Shared Service provider voor onderwijs- en gezondheidszorginstellingen en andere organen binnen hun grenzen. Zij wisselen onderling resources uit met als doel de efficiëntie tussen de verschillende organisaties te verbreden.

Echter leidt het uitwisselen van resources tot grote complexiteit en meer uitdagingen met betrekking tot de IT-infrastructuur en het netwerk. Met name het realiseren van robuuste en veilige serviceverlening die idealiter ook nog leidt tot een minder complexe infrastructuur in plaats van meer, is een enorm hoofdpijndossier.

Doordat steeds meer IT-afdelingen van gemeenten met deze uitdaging worden geconfronteerd, her-evalueren zij hun netwerkinfrastructuur en besluiten zij hun bestaande oplossingen te consolideren of zelfs helemaal vanaf nul te beginnen.

Deze case study laat zien hoe twee gemeenten, die te kampen hadden met groeiende veiligheidsuitdagingen en lastig te managen netwerkcomplexiteit, Fortinet hebben omarmt als kosteneffectieve en beheersbare manier om hun beveiliging en netwerken te stroomlijnen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]