Superieure Wi-Fi performance met threat protection van wereldklasse voor het hogere onderwijs

Superieure Wi-Fi performance met threat protection van wereldklasse voor het hogere onderwijs

24-02-2016ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Ieder semester verbinden duizenden nieuwe mobiele devices zich met het draadloze netwerk van uw onderwijsinstelling. De bandbreedte van uw netwerk spat bijna uit z’n voegen, nieuwe applicaties worden populair onder gebruikers en nieuwe cyberdreigingen doemen op.

Studenten maken gebruiken van meerdere devices tegelijk. Inloggen op het intranet via hun “trouwe laptop” of smartphone, presentaties geven vanaf hun tablet en nog even snel een paper of artikel lezen op een eBook reader. Zij zijn volledig afhankelijk geworden van een stabiele verbinding met Wi-Fi en de cloud. En ze verwachten tegelijkertijd dat deze verbinding veilig is.

Als hogeschool of universiteit dient u er maar voor te zorgen dat aan deze wensen en eisen wordt voldaan. En dat is een enorme uitdaging. De Secure Access architectuur van Fortinet voor het hogere onderwijs brengt ‘best-of-breed’ Wi-Fi samen met netwerkbeveiliging van wereldklasse. Hiermee verbetert u de gebruikerservaring van studenten met uw WLAN aanzienlijk, stroomlijnt u het onboarden van gebruikers en devices voor uw systeembeheerders en biedt u volledige bescherming tegen de huidige en evoluerende cyberdreigingen die uw netwerk teisteren.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]